طب سحر سینا

غوره انگورفخری و عسکری از سایر غوره ها بهتر و مرغوب تر هستند. طبیعت غوره سرد است و به علت داشتن اسیدهای آلی نظیر اسید اسکوربیک و اسید تارتاریک و اسیدهای آلی دیگر هم به صورت غذا و هم به عنوان دارو مصرف می شود.

از دانه غوره و یا از پودر خشک شده آن نیز استفاده می شود.غوره ضد صفرا و غلبه خون بوده، ترشح و دفع صفرا را آسان می کند و ازغلبه خون در افراد مبتلا به این ناراحتی جلوگیری می نماید. در اثر داشتن اسید تارتاریک برای مداوای پادردهایی که جزء روماتیسم گرم مزاج می باشند مفید است و تولید گرمای زیاد را در کبد نقصان می دهد. آب غوره عطش را کم می کند. افرادی که به زخم معده و زیادی اسید معده مبتلا هستند و یا ششهای آنها ناراحت است خوردن آب غوره برای آنها جایز نیست، غوره همانند انگور دارای ویتامینهای  C،B2،B1،A  و مقدار فراوانی کانی می باشد. آب غوره تصفیه کننده بسیار خوب خون می باشد.





نوع مطلب :
برچسب ها :
دوشنبه 13 مهر 1394 :: نویسنده : سحر سینا


درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : سحر سینا
نویسندگان
نظرسنجی
از کدام مطلب این سایت بیشتر استفاده کرده اید؟







جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

                    
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات