طب سحر سینا

این سس جایگزین خوبی است برای آنهایی که در بچگی طرفدار تمبر هندی بودن، اما حالا ترشی آنرا نمی توانند تحمل کنند، اما همچنان میخواهند از خواص و طعم ان بهره ببرند، تمبرهندی یک ماده غذایی مفیداست که حتما درمنوی غذایی تان وارد کنید.

روش تهیه

یک بسته تمبر را در ظرف ریخته، دو لیوان آبجوش به آن اضافه کنید، در ظرف را گذاشته بمدت سه تا چهار ساعت کنار بگذارید، بعد از آن با ‍‍پشت چنگال تمبرها را باز کنید و خوب هم بزنید، خواهید دید که یکباره به یک ترکیب یکدست غلیظ تبدیل میشود در این زمان میتوانید غلظت آن را به دلخواه تغییر بدهید و مثلا آب بیشتراضافه کنید، سس پایه آماده است حالا به دلخواه میتونید به آن طعم بدهید.
این سس را میتوانید هم به تنهایی و هم با خوراک ماهی یا مرغ استفاده کنید. در تهیه غذاهایی که در آنها از آلو استفاده میشود، مثل خورش آلو اسفناج و یا دلمه، فسنجان و قلیه ماهی خیلی خوب کاربرد پیدا میکنه اما برای سرو کردن به عنوان سس در کنار غذا حتما آنرا از صافی رد کنید. میتونید این سس را به راحتی تا چند ماه در یخچال نگه دارید.
یکی از خواص تمبر ملین، بودن آن است و انتخاب خوبی است برای آنها که در رژیم کنترل وزن هستند، میتوانید یکی دو قاشق از انرا قبل از خواب میل کنید البته قراموش نکنید تمبر جرو سردی هاست یعنی طبیعت ان سرد است.





نوع مطلب :
برچسب ها :
پنجشنبه 7 آبان 1394 :: نویسنده : سحر سینا


درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : سحر سینا
نویسندگان
نظرسنجی
از کدام مطلب این سایت بیشتر استفاده کرده اید؟







جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

                    
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات