طب سحر سینا
این سس جایگزین خوبی است برای آنهایی که در بچگی طرفدار تمبر هندی
بودن، اما حالا ترشی آنرا نمی توانند تحمل کنند، اما همچنان میخواهند از خواص و
طعم ان بهره ببرند، تمبرهندی یک ماده غذایی مفیداست که حتما درمنوی غذایی تان وارد
کنید. یک بسته تمبر را در ظرف ریخته، دو لیوان آبجوش به آن اضافه کنید، در
ظرف را گذاشته بمدت سه تا چهار ساعت کنار بگذارید، بعد از آن با پشت چنگال
تمبرها را باز کنید و خوب هم بزنید، خواهید دید که یکباره به یک ترکیب یکدست غلیظ
تبدیل میشود در این زمان میتوانید غلظت آن را به دلخواه تغییر بدهید و مثلا آب
بیشتراضافه کنید، سس پایه آماده است حالا به دلخواه میتونید به آن طعم بدهید. نوع مطلب : برچسب ها : درباره وبلاگ مطالب اخیر آرشیو وبلاگ پیوندهای روزانه پیوندها نویسندگان برچسبها آمار وبلاگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||